Accommodatie


Sfeervolle en luxe bungalow in Dalfsen

De accommodatie

Wilt u even weg uit de hectiek van alle dag? In “Het  Fazantenbosje”, zoals wij de bungalow genoemd hebben, geniet u van een rustige en mooie natuur dichtbij Dalfsen, de Hanzestad Zwolle en Ommen. Gewoon lekker weg in eigen land, voor een week of langer in alle jaargetijden en in een landelijke omgeving.

De sfeervolle en luxe bungalow is gelegen aan de Fazantenbosweg en heeft een eigen prachtige bostuin van 4000 m2 waar u diverse mogelijkheden heeft om gezellig te zitten. De bungalow is omringd door een aantal terrassen zodat u diverse keuzes heeft om uw plek te creëren. Er is mogelijkheid om fietsen te stallen en eventueel accu’s op te laden.

 

 

het-fazantenbosje-accommodatie
het-fazantenbosje

Vakantiebungalow in het bos

De bungalow heeft twee slaapkamers met ieder een eigen badkamer met luxe inloop- regendouche en toilet. De slaapkamer die op het oosten is gelegen, heeft openslaande deuren zodat u ’s morgens kunt genieten van de zonsopkomst en – als u gelukt heeft - van reeën die langs komen op het reeën-pad. Allebei de slaapkamers hebben een tweepersoons box spring van 1.60 x 2.0 m, waarvan één elektrisch verstelbaar, met luxe matrassen waardoor slaapcomfort verzekerd is.

Aan het eind van de gang treft u een bijkeuken aan met wasmachine, e.a. faciliteiten. De comfortabele woonkamer is ruim 30 m2 en hierin is ook een moderne keuken gesitueerd met alle voorzieningen. Tevens is de woonkamer voorzien van openslaande deuren op het Zuiden zodat u daar bij mooi weer ook op het terras kunt ontbijten en/of dineren. De vele ramen bieden uitzicht op de landerijen en/of op het bos. In de woonkamer bevindt zich de televisie en wireless internet. Kortom alle ingrediënten voor comfort en een aangenaam verblijf.

 

De bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. U heeft uw eigen parkeerplaats voor twee auto’s. Wilt u eventueel toch met meer mensen in dezelfde omgeving vertoeven? Of wilt u voor de kinderen een tent neerzetten? Vraagt u dan naar de mogelijkheden. In de nabijheid vindt u uitspanning Madrid met speelfaciliteiten voor kleine kinderen.