Over het Fazantenbosje


Onze comfortabele en sfeervolle bungalow is gelegen in het buitengebied van Dalfsen aan de Fazantenbosweg en op de Witte Belten (zandheuvels), vlak nabij de bekende buitenplaats Hessum en het prachtige dorp Vilsteren.

In het afwisselende landschap van het Vechtdal met haar weidegronden, prachtige wilgenbomen aan de Overijsselse vecht, stuwduinen en bossen.

Het Overijsselse Vechtdal is hét gebied van kastelen, havezaten en buitenplaatsen. Kortom een plek die in alle jaargetijden haar charme heeft.

Bungalow met een prachtige bostuin

De bungalow is privé bezit en heeft een bostuin van ca. 4.000 m2 met Douglassparren, eeuwenoude eikenbomen, vlierbessen etc. en kijkt op de oostzijde uit op landerijen en aan de zuidzijde op een mooi bosperceel.

De bungalow is recent gerenoveerd en biedt een aangenaam verblijf voor kortere en langere tijd in het bos met in de nabijheid de gezellige centra van Dalfsen en Ommen of met tal van faciliteiten om een plezierige vakantie door te brengen.

Wij hebben er alles aan gedaan een sfeervolle bungalow te creëren voor een prettige en comfortabel verblijf tijdens uw vakantie. Dat betekent o.a. dat uw bedden zijn opgemaakt en dat de koffie en/of thee klaar staan met wat lekkers als u arriveert.

Lees meer over de omgeving.

Bungalow midden in het bosgebied